0

С уперфен на Джони Деп прелетяла от Австралия до САЩ, за да изрази подкрепата си за него в делото срещу бившата му жена Амбър Хърд, пише LADbible.

Съдебния процес вече е в ход, като сестрата и приятелката от детството на звездата от "Карибски пирати" вече са се заели да свидетелстват. 

.

 .
gettyimages.com

Делото идва след публикация на Washington Post от 2018 г., в която Хърд твърди, че е станала „публична фигура, представляваща домашно насилие“, с „ясното внушение“, че Деп е насилник, твърдят неговите адвокати. 

Това бе последвано от загуба на Деп в делото за клевета срещу The Sun през 2020 г., след като съдия постанови, че твърденията, че той е бил „бич на съпруги“, са „по същество верни“.

.

 .
gettyimages.com

Но изглежда, че актьорът има редица яростно лоялни фенове, включително жена на име Джасинта. Тя направила всичко, за да докаже любовта и подкрепата си към Деп, дори си резервирала 30-часов полет до Вирджиния, за да бъде там за процеса. 

Говорейки пред 7News, докато развяваше пиратско знаме, което вероятно е намек към ролята му на капитан Джак Спароу, тя каза: „Вярвам, че той е невинен. Той претърпя много лоши последици, които не заслужаваше“.

Други фенове също са се събирали пред окръжния съд на окръг Феърфакс, като Ивон де Боер, която пътува от Лос Анджелис до Вирджиния.

Тя каза пред MailOnline: „Много го обичам. Аз съм фен от 36 години, срещала съм го много пъти. Искам да го чуя да говори истината си. Искаме той да знае, че не е сам". 

Деби Дебовски, член на групата „Джони Деп виновници“, която долетя от Хюстън, също каза: „Искам Джони да знае колко много го обичат феновете му. Той е просто нормален човек, нежен и сладък“.

.

 .
gettyimages.com