0

К нягиня Калина и съпругът й Китин Муньос тръгнаха на фитнес. Благородническото семейство може да бъде засечено почти всеки ден да посещава столична фитнес зала. Калина и Китин тренират преди обяд и се възползват от професионален инструктор, който да показва на семейството упражненията и да следи дали те се изпълняват по най- правилния начин.

Дух

Най-малкото от петте деца на цар Симеон се е запалила сериозно по тренировките, защото не пропуска сутрин, без да е в залата. Очевидно Калина е решила да понатрупа малко мускулна маса, защото прави впечатление, че в последните години е отслабнала до неузнаваемост. Княгинята се старае да не се набива на очи и избира места без много хора около себе си, за да тренира. Въпреки това ексцентричният й външен вид няма как да остане незабелязан. Пъстър спортен клин, тюрбан на главата и слънчеви очила са част от ежедневния екип на царската дъщеря. В началото на годината Калина навърши 50 години, но очевидно не губи младия си дух и енергия.

Дом

Припомняме, че дъщерята на Симеон и съпругът й Китин Муньос се преместиха да живеят за постоянно в България заедно със сина им Симеон Хасан.

Княгиня Калина неведнъж е споделяла, че харесва страната ни и че се чувства силно привързана към нея. Двамата със съпруга й често могат да бъдат засечени в луксозни столични заведения. У нас животът на княгинята е между Врана и Царска Бистрица. Едно от многото неща, с които се занимава в България княгинята, е документален филм за културното наследство на България. Освен това е част от екипа по проект за възстановяване на двореца и превръщането му в музей на Третото българско царство.