0

Е дна от най-обичаните и хитови фолкизпълнителки - Джена, изненада феновете си с няколко прекрасни новини през последната седмица. Най-голяма от тях се оказа тази, че с любимия й Атанас са в очакване на втора рожба. За първи път, откакто я ясно, че отново ще става майка, Джена говори пред „Телеграф“ за бременността и разкрива, че бебето не е планирано и е успяло да изненада най-вече нея.

„След като се възстановявах от ковид, в един момент се оказа, че съм бременна. Това бе доста изненадващо, защото с моята лекарка - д-р Арабаджикова, която ме изражда и първия път, хванахме бебчето почти в 4-ия месец, без да разбера. Това не е наш план, а план на Бог и когато нещо е писано да се случи, то се случва“, разкрива Джена, която е останала изключително изненадана, че отново ще става майка. Любимият й Наско обаче бързо я успокоява с думите, че сега е най-подходящият момент за второ дете. „Когато с Насето разбрахме хубавата новина, той ми каза, че от този период няма по-подходящ. Винаги ще има работа и ангажименти, но трябва сам да си дадеш времето.

Май месец трябва да родя, живи и здрави“, допълва изпълнителката на „Пайнер“.

По всичко личи, че вторият наследник на Наско и Джена обича изненадите, защото все още не могат да разберат и какъв е полът му. „Все още самата аз не знам пола, крие се. Играе си с нервите ми (смее се). Аз съм спокойна, нямам претенции. Каквото Бог е дал. Ако е момче, вече имам опит като мъжка майка, ако е момиченце, ще бъде нещо различно от това, което аз познавам като гледане на дете. Така че все ще е прекрасно“ твърди гласовитата брюнетка. И ако тя няма претенции за пола, то баткото - синът й Наско младши, от няколко години си пожелава да си има сестричка. „Малкият е най-подготвен. От две години повтаря, че е крайно време да си има сестричка. Сега е много развълнуван и щастлив, само си прави планове. Дай Боже да остане така и когато бебчето се роди“, с усмивка разказва звездната майка.

През идната година малкият Наско пък ще навърши 5 годинки

и вече има всякакви различни влечения. „Вкъщи пеем, свирим. Децата сами ще си изберат пътя. В момента е в период, в който учи стихотворения - разказва за сина си Джена и допълва: - Много му е интересно да учи различни езици. Тази година бяхме на почивка в Турция. Той с лекота научаваше думи на турски и английски и след това отиваше да си разговаря със сервитьора (смее се). Много са сладки и чувствителни малкото поколение, а в същото време и са много разумни, което е обещаващо за бъдещето ни като нация“.

Когато става въпрос кой е по-строгият родител от нея и Наско, Джена твърди: „ Аз съм по- търпелива. Мен изключително трудно може нещо да ме ядоса. Радвам се, че Наско и Наки имат толкова силна връзка като баща и син, защото е хубаво момчетата да вземат някои неща от майките си, но е задължително да имат прекрасна комуникация с баща си. При нас Наки е много привързан към Наско. Не заспива, докато не види, че се е прибрал вкъщи“, хвали двамата си мъже у дома изпълнителката. Певицата неведнъж признава, че е истинска щастливка, намирайки любовта в лицето на мъжа си Наско. Именно той е  човекът, който я кара да пусне последния си хит „Нощите на теб ми ухаят“.“ Тази песен се хареса много и от различната публика, която не слуша попфолк. Питат ме защо няма видео, но вече не ми е комфортно за снимки. Истината е, че тази песен я връща няколко пъти, но Наско ме убеди, че трябва да я пусна, защото е изключително приятна за слушане и добре, че го послушах“, щастлива е звездата на „Пайнер“.

През последния месец тя е изключително продуктивна и освен с две нови песни изненада феновете си и с цял албум.

„Албумът е една моя задача, която си бях поставила за реализиране преди лятото, но боледуването ми от ковид промени плановете. Доста тежко го изкарах, много месеци се възстановявах, това ми блокира доста процеса на работа. Минахме цялото семейство през това и се радвам, че всички сме живи и здрави. Когато се почуствах малко по-добре, започнах да работя по новата песен и тя даде и името на албума „Чуй ме“. Аз бързах да го реализирам, защото са събрани много хубави парчета и хитове, които заслужаваха да бъдат събрани в албум, макар че са много трудни времената за направата на нещо подобно. В момента е много труден периодът, но в никакъв случай не съм си казала, че няма да правя нищо, а ще чакам всичко да отмине. Напротив. Подхванах няколко неща наведнъж. Радвам се, че успях да го реализирам преди празниците, както и двете нови песни', това е своеобразен подарък за почитателите й, преди да излезе по майчинство от януари. „Този месец ще поработя, имам участия, надявам се всичко да е наред. На Коледа ще си бъда със семейството, на Нова година ще пея в София, а на първи във Велинград. След това смятам, че е време да се оттегля по майчинство“, категорична е Джена. С наближаване на празниците я питаме какво иска да е нейното коледно чудо, а тя отговаря: „Моето чудо искам да се роди живо и здраво. Пожелавам си леко раждане. Да сме здрави всички. Мир и любов“.

4-ти курс е в Юридическия факултет

Джена изключително ползотворно използва момента на пандемията, когато нямат много участия, за да се отдаде на образованието си. Към момента тя е 4-ти курс е в Юридическия факултет. „В началото ми беше доста трудно и се изисква доста учене, но след втората година навлязох в материята и сега ми е интересно, изисква се много учене и много внимание. Толкова много различни неща се учат - като започнеш от наказателни права, международни, управление на полиция и т.н.“, хвали се певицата. Тя е щастлива, че има поглед и в друга сфера освен в музиката и твърди: „Аз много отдавна исках да имам образование, различно от моето. Музикално образование имам, аз съм си отдала живота на музиката и ще пея, докато дишам. Все пак е хубаво да имам и друг поглед, и друга среда, не само музикантската. Много ми се искаше да разширя общата си култура“.

Захвана се със своя биокозметика

Определено певицата не обича да скучае и непрекъснато се захваща с нови начинания. Едно такова е и серията и от биопродукти, които носят нейното име. „Много съм щастлива, че всички, които са опитали продуктите, са изключително доволни. Всичко е био, продуктите могат да се използват и от деца“, споделя за новата си страст