0

Г аджето на Меган Фокс - рапърът Машин Гън Кели, дойде да си я прибере след снимките на „Непобедимите“.

Двамата са излетели към Мексико, където са на сватба на приятелите си Андре и Джасмин, издават феновете им в социалните мрежи.

Каравана

Любимката от „Трансформънс“ пристигна тайно у нас в началото на октомври за снимките на „Непобедимите 4“, но пребиваването й в България е напълно законспирирано. Продуцентите на суперекшъна Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтън така и не я обявиха официално, че е на наша територия. Самата 35-годишна американка също не пусна никакви снимки от София в социалните мрежи, но в Тик-Ток изтече нейно клипче от Киноцентъра в Бояна. На него се вижда как тя стои на вратата на караваната си и блъска вратата, а глас зад кадър избухва в истеричен смях.

Фитнес

Човек от техническия екип на „Непобедимите“ издаде, че носителката на титлата „Най-красива жена на планетата“ е у нас. Той се похвали, че се е засякъл с нея във фитнес залата на голям хотел в центъра на София, който е нает за филмовия екип. Тъй като е подписал договор, че няма право да й прави снимки и да ги публикува без съгласуване с продуцентите, той е щракнал само бягащата пътека, на която Меган Фокс е тренирала. На нейния фон кинаджията разказа за куриозната случка – как актрисата е взела ключа за неговата стая, а 30 секунди по-късно се е върнала и го е разменила с нейния.

Хорър

След като снима в София, Меган Фокс се премести с останалите си колеги в Солун за следващите кадри за „Непобедимите“. Там стана ясно, че при нея е пристигнало гаджето й, с когото наскоро бяха обявени от сп. GQ за най-влиятелната двойка в шоубизнеса в момента, изпреварвайки Бионсе и Джей Зи. Миналото лято Машин Гън Кели дойде в София, където половинката му снима хоръра Till Death. Красавицата избра да покаже първата им обща снимка именно от България, а после двамата се прибраха заедно в САЩ.

.

 .
Инстаграм