П евецът Георги Симеонов – JJ се разходи до олтара. Не става въпрос обаче за реална сватба, а за видеото към най-новата му песен.

Певецът Георги Симеонов – JJ се разходи до олтара. Не става въпрос обаче за реална сватба, а за видеото към най-новата му песен.

Проектът носи името „Забранена любов". Музиката е дело на Даниел Широков, а зад видеото и сценария стои Николай Нанков.

„Това е най-интересният ми видеоклип до сега. Ожених се! Във видеото поканих и си партнирам с мои близки приятели, които до един се справиха брилянтно с ролите си. Не сме правили дубли дори. Сами ще видите сцените, все едно бях поканил най-добрите актьори. Това са моите приятели Цветелина Янева, Маги, Джо, Вени, Живко, Илияна, Ели, Мохамед, Джеки, Радо и Гроздан“, разказа изпълнителят.

JJ издаде още, че „Забранена любов“ е посветена на лична история.

„Много пъти в живота си срещаме хора, с които общуването е повече от перфектно. Има синхрон в мислите и характерите. Просто се допълвате! Но въпреки това връзката е невъзможна, защото и за двете страни е ясно, че това няма как да прерасте в нещо повече от приятелство. Написах песента на един дъх заедно с мелодията, а думите сами се наредиха в 1 през нощта. На следващият ден, когато я чух се влюбих в нея.“, сподели финалистът от сезон 8 на шоуто „Като две капки вода“.