0

Р иана и A$AP Rocky вдигнаха сватба. Рапарът използва брекети на зъбите си, за да поиска ръката на певицата. Тя го ощастливи, казвайки заветното „да“. Тази сцена е включена в сюжета на новото видео на Rocky към песента D.M.B.  

Клипът подхрани слухове за годежа на музикантите, които се появиха, след като Риана беше забелязана с пръстен на безименния си пръст. Въпреки това, близки до двойката, в разговор с TMZ, опровергаха това и отбелязаха, че тази история не е нищо повече от сценарий за видеото. Всичко е направено заради шегата, казват запознати.

Според източника Риана и A$AP Rocky не само не планират да се женят скоро, но дори не са и сгодени.

Припомняме, че сега Риана е в последните месеци на бременността – певицата и A$AP Rocky очакват първото си дете. Въпреки това, напоследък двойката често се оказва в центъра на скандали. Рапарът беше обвинен в изневяра на Риана с нейната приятелка - дизайнерката Амина Муади, която отрече тези слухове. След това в мрежата се появиха екранни снимки от кореспонденцията на рапъра с друга жена, която той кани на среща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

Освен това музикантът имаше проблеми със закона. Той бе заподозрян в организирана стрелба в Холивуд през есента на 2021 г. A$AP Rocky беше арестуван, но освободен под гаранция. В момента служителите на реда разследват инцидента.