0

Д ве моделки от OnlyFans бяха заснети в разгорещен скандал, след като са се засекли в нощен клуб. Свадата е била между фенката на Челси Астрид Ует и Ели Брук, която е привърженичка на Манчестър Сити, пише LADbible. Цялата драма е започнала, след като , твърдение на Ует, че Брук не присъства на нито един от мачовете на любимия си отбор. 

Във вече изтрит клип в TikTok момичета били видени да си крещят и обиждат. След известно време моделките от OnlyFans успяват да се отскубнат и се нахвърлят една срещу друга, преди да бъдат разтървани. 

Девойките успяват да си разменят по няколко шамари, преди най-накрая да бъдат разделени. 

Твърди се, че караницата е била предизвикана, след като Брук хвърлила питието си върху Ует.

В Twitter, Ует сподели снимка на врата си, която изглежда е надраскана, заедно с надписа: „За всички, които ми изпращат това видео от караницата...Тя хвърли питие върху мен и ме одраска по врата, за това реагирах така."

Ует последва примера й, като тагна своята колежка и я определи като „подла“.

Брук отвърна, заявявайки, че цялото нещо било загуба на водка. Говорейки пред The Daily Star тя сподели, че : „Единствено съжалявам, че нямах чист удар в целта“.

Раздаването на шамарите изглежда е последният инцидент между девойките, който се разиграва в социалните мрежи напоследък.

Преди това Ует нападна Брук, твърдейки, че не присъства на нито един от мачовете на Манчестър Сити, като каза: „Поне аз ходя на мачове“.

Брук отговори, като показа нейна снимка на стадион "Етихад", с вдигнат среден пръст. Тя добави, че „приятелски огън няма да бъде толериран“, като твърди, че Ует също не присъства на мачовете.