0

Н аши миски се изпокараха за титла в конкурс за красота в Дубай и взаимно се обвиняват в кражба, видя „Телеграф“.

Марина Цветанова, известна от екрана на NOVA като пристав в „Съдебен спор“ и е носителка на куп титли от родни конкурси, се оказа “обрана“ на световния финал на конкурса „Гранд Куин Юнивърс“, който се проведе в столицата на ОАЕ. Двете българки се оказали на събитието по едно и също време, което не било кой знае какъв проблем, тъй като имало две категории - едната за мис, другата за мисис. Лентата, с която заминава за Емирствата Цветанова е „Гранд Куин Балканс“, което на обикновен език означава, че нашенката представлява Балканите, титлата на Ая също е Балкани, но за омъжени.

Психични отклонения

Версията на Цветанова е, че другата участничка от България е взела тайно лентата от нея, направила си е няколко снимки и сега спекулира с титлата си. Ето какво написа в профила си в мрежата Марина: „Крайно време е да бъдат разобличени всички лъжи на wannabe “звездата” и model под псевдонима Ая Роуз, по лична карта Айгюл Юсус. Жената с психични отклонения и нестабилно ментално здраве, която взе лентата ми от световния конкурс Grand Queen Universe и се представлява и снима с нея без моето знание! Публикувам снимки и клипове, че въпросната жена там представляваше Израел. Заявявам най-отговорно, че всяко намесване, косвено или не спрямо моята титла оттук насетне от въпросното лице, ще бъде подведено под съдебна отговорност!” Пред “Телеграф” миската сподели, че е била изключително изненадана от поведението на колежката по време на конкурса, но в никакъв случай не е очаквала, че ще се стигне чак до такива скандали. Хубавицата разказа, че няма да остави това така, тъй като то засяга нея, името й и работата й, а подобна кражба можела да навреди на репутацията й. Според нея това прилича на нещо като да откраднеш самоличността на човек в реалния живот.

Израел

От своя страна дубльорката й не пропусна да отговори на нападките на колежката си чрез социалните мрежи и дори я обвини, че умишлено е откраднала лентата й, за да я постави в подобна ситуация. В пост в своя фейсбук профил Ая Роуз написа:

„Понеже някой скандални личности като Марина Цветанова се изказват по мой адрес и мои скъпи приятели ми пращат постове и ме питат дали имам нужда от помощ (обичам ви и ви благодаря) съм длъжна да дам пояснение. Титлата „Мисис Гранд Куин Юнивърс“ ми е дадена лично от Цвети Разложка. Но понеже въпросната Марина започна да прави скандали и вдигна целия конкурс във въздуха, се наложи да сваля лентата, за да се снимам във фотосесията без нея. После лентата изчезна. Предполагам тя я е откраднала, докато се снимах. Наложи се да мина по подиума с някаква друга лента, това се случи 15 минути преди закриване на събитието. Благодаря на организаторката Анджелика и на Цвети, които реагираха бързо и от лентите, които ми предложиха, аз избрах Израел, държава, която с чест и гордост избрах да представлявам. Разбира се, титлата, както и спечелените ленти, остават. Както и лентата Израел, която ще пазя с любов, защото тя ме спаси, както ние сме спасили нашите евреи в една ужасна расистка война. А колкото до въпросната Марина Цветанова, ще кажа само, че тя се излага, вместо да печели с това, което прави, само губи“, завърши изказването си Ая и се закани, че ако това не спре, е готова да стигне и до съда.

Надежда

Скандалът, разбира се, не спря дотук. Според Марина интелектуалната кражба на опонентката й не спряла дотук, след като вчера подправи лентата си от Израел на Балкани, днес вече лъжемиската посегнала на най-големия приз с помощта на програма за обработка на снимки. Двете дами продължиха да си разменят остри реплики. Под постовете на двете заваляха стотици коментари. Повечето от феновете на Марина, разбира се, обвиниха съперничката й, че е измамница с фалшива самоличност. Някой от тях дори споделиха реални снимки на Роуз и добавиха, че не само снимките й са фалшификати. Естествено, последователите на Ая й вдъхваха надежда срещу нападките.

Мисис България е пристав в Съдебен спор

Марина Цветанова е една от носителките на титлата „Мисис България“, избрани през 2019. Красавицата се занимава с мода от близо 5 години, като освен модел до скоро развиваше и успешен собствен бранд за луксозни дамски дрехи. Марина е майка на 8-годишна дъщеричка. Завършва компетентност телевизионна публицистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Владее английски и испански език. След коронясването й като Мисис България Worldwide 2019 активно се включва в над 20 благотворителни начинания, като провежда и благотворителни балове и различни други активности. Красавицата е част от екипа на телевизионното предаване „Съдебен спор“, където влиза в ролята на пристав.

Участва в 50 холивудски филма

Ая Роуз има атрактивна според думите й биография. Дамата се представя като модел, актриса, повече известна в чужбина под псевдонима Roselbell Rafferr. Нейни снимки са публикувани на страниците на Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair и др. Лице на много световноизвестни брандове. По нейна информация оглавява класацията на световния сайт за най-красив модел. Печелила е много конкурси за красота и бизнес, сред които Мис Бизнес, Бизнес жена на годината, Miss Europe Universe, номинирана за Forbes Women Leaders и за Forbes Business Awards. Участвала е в над 50 холивудски продукции, както и в много български филми. Последните участия са в последния филм с Меган Фокс и в Афтър. На фона на историята с подменената лента, кое от всичко изброено е истина, остава под въпрос.