0

А ктрисата Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски са се разделили официално. За събитието съобщи самата тя в социалните мрежи. Каква е причината за съвместното им решение не става ясно, но според мнозина - славата и парите, с които Зоран изведнъж се окичи след победата в "Сървайвър", вероятно са променили много неща.

" Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!"

Силвия и Зоран започват връзка след 10-годишно приятелство. Месец след първата им официална среща, Силвия вече чака дете. Синът им също често присъства в социалните мрежи и двамата споделят мигове заедно. Феновете им изразиха съжаление заради раздялата им в коментари под постовете. За 40-ия рожден ден тя му пожела да успява да го прави щастлив и спокоен. "Обичаме те безкрайно много!" - сподели тогава Силвия.