П оследен модел лимузина „Майбах“ получи малко преди Коледа Мис Плейбой 2009 Светлана Гущерова. Скъпият дар е от съпруга й – бизнесмена Християн Гущеров.

Возилото разполага с всички екстри - няколко екрана, въртящи се високоговорители, както и специално осветление. Вътре има хладилник, сгъваема масичка, дори и функция за масаж – той се извършва чрез 14 въздушни камери, които разполагат с 8 различни програми с продължителност от 12 до 15 минути.

С ново возило отскоро е и актьорът Деян Донков. Той е получил като подарък мотор, но все още се учи да го кара. Съпругът на актрисата Радина Кърджилова признава, че не е от хората, които са фенове на високите скорости и за него шофирането е време за релакс, затова предпочита да кара бавно и с финес.

Колегата му Наум Шопов, който става звезда от сериала на NOVA “Откраднат живот“, пък е подарил на половинката си Теа Минкова кофа за боклук за рециклиране за Коледа. Поставили са я в кооперацията, в която живеят, и смятат да подканят съседите си да рециклират пластмаса. Дъщеря им Амая обаче е тази, която е получила най-много подаръци. Тя е родена през декември и по думите на майка си смята, че целият месец й е рожден ден.

Актрисата и тв водеща Лазара Златарева, позната като Кака Лара от „Милион и едно желания“, е сбъднала мечтата на малката си дъщеря Вая, като й е купила китара. „Тя е убедена, че е следващият най-добър китарист на България. А голямата Бенджи винаги е била щастлива и доволна, каквото и да получи. През тази година тя стана госпожа, та сега всички късмети са за бебе“, разкри Кака Лара.

Актрисата Луиза Григорова е подарила книжка за коледните и новогодишните празници на сина си Бран. Тя се похвали, че още от началото на декември мъжът й – режисьорът Мартин Макариев, постоянно пеел коледни песни, а тя обожава месеца заради ароматите на джинджифил и канела. Дълго време издирвала рецепта за коледни сладки и най-накрая намерила, но добавила и нещо от себе си. "Резултатът е впечатляващ! Станаха вкусни, хрупкави, но не твърди и не прекалено сладки" - похвали се звездата от „Откраднат живот“ и „Дървото на живота“.

Коледни сладки получи за подарък и примата Лили Иванова. Те са направени от съпругите на колегите й Благовест и Светослав Аргирови. Те бяха специални гости на един от концертите й в НДК, а след рецитала я изненадаха в гримьорната с кошница с коледни звезди, а ден по-късно отидоха до дома й да й занесат и вкусотиите на булките.