0

Т в водещият и продуцент Андрей Арнаудов стана кръстник на сина на колегата си и съдружник Иван Христов.

Това стана на седмия рожден ден на малкия Самуил. Родителите избраха това да се случи в черквата "Св. Петка Самарджийска" в София. Кръщенето на Самуил е било отложено през 2020 заради пандемията от коронавирус.

"Преживяхме го красиво и благодарим на кръстниците му" - написа майката Ирина Тенчева. А за кръстници семейството избра дългогодишните си приятели и бизнес партньори Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Андрей е кръстник и на дъщерята на Иван Ава. В кратко видео в Инстаграм той сподели, че няма много спомени от миналото кръщене, но на това на Самуил е бил много по-осъзнат и истински разбира своята роля.

След кръщенето в църквата семейството се е събрало в ресторанта на Ирина, за да празнува. Кулинарката посрещна гостите си с погача и плата със сирена и колбаси и различни разядки. Ирина и малкият Самуил са танцували на песента на Графа "Утре отново", специално записана за сериала "Мен не ме мислете". И Иван, и Ирина имат своите роли в продукцията. Там те играят семейство, което е изправено пред развод.