0

Н овото гадже на плеймейтката Златка Райкова се оказа известен тенисист, чието име бе забъркано в черно тото. Бившият тенис играч Карен Хачатрян бе обвинен, че между 2017 и 2019 г.  е  участвал в пет уговорени мача, а днес люби русата пазарджиклийка, която наскоро се раздели с бащата на детето си Благой Георгиев.

Оказа се, че Карен е подканвал други играчи да не полагат максимални усилия в срещите си. А за капак и многократно не е оказвал съдействие на организацията TIU (Тennis Integrity Unit).

След разследване Карен и брат му са наказани сурово. 28-годишният тенисист е с доживотна забрана да се състезава.

Карен Хачатрян

 Карен Хачатрян

Въпреки краха в кариерата си мургавият мачо нямал финансови проблеми, тъй като произлизал от богат арменски род.  За хубавеца нямало никакъв проблем да поеме луксозния начин на живот, на който била свикнала Русата Златка.

В момента двамата са на първата си романтична почивка заедно в петзвезден луксозен хотелски комплекс в Дубай, където цената на нощувката е около 1800 долара за делуск стая, или около 3300 лв., научи „Телеграф“.

Златка не пропусна да сподели с феновете си за пътуването си. Красавицата качи видео от ВИП терминала на летище София, от където излетя за емирството.

Още вечерта плеймейтката сподели с последователите си кадри от луксозната вечеря на двойката. Денят на влюбените премина край басейна на луксозния хотел, а Райкова  отбеляза в една от публикациите новия си възлюбен.

Мургавият мачо определено се наслаждава на престоя си в Дубай и компанията на хубавицата. 

Златка и Благо Георгиев се разделиха преди повече от месец, това време се оказа достатъчно и за двамата, за да се окрилят от нови любови. 

За краткото време слуховете ожениха Джизъса за новата му изгора, която също се оказа заможна наследница. Само преди ден футболистът  качи и първите си общи кадри с новата си приятелка край басейна на Бали. 

Ден след това Райкова реши да отвърна на удара с романтичната екскурзия, която си подари с новия мъж на сърцето си.