0

Х ълк Хоган изненада феновете си в понеделник, когато обяви в социалните медии, че вече е разведен с втората си съпруга Дженифър Макданиъл, предаде в. „Дейли мейл“.

68-годишната легенда на кеча сподели новината в туит, в който също така съобщи, че излиза с ново гадже на име Скай.

Макар Хълк да не разкри кога се е развел с Макданиъл, съдебни документи, получени от сайта Ти Ем Зи, показват, че той е подал молба за развод през октомври м. г. “Хей, Маниаци, само за ваше сведение, постовете във Фейсбук и Инстаграм са с мен и приятелката ми Скай. Аз съм официално разведен, съжалявам, мислех, че всички вече знаят. Обичам ви, мои Маниаци, за цял живот“, писа звездата на професионалната борба.

Хълк и Скай бяха забелязани заедно в барове и при изпълнение на караоке. Кечистът бе споделил видео в своя акаунт във Фейсбук, на което се вижда как той и жена, изглеждаща да е Скай, гледат как друга жена пее в един бар. В друг клип борецът (чието истинско име е Тери Болеа) представя гаджето си на фронтмена на рокгрупата „Пойзън“ Брет Майкълс. Той казва на певеца: „Това е моето момиче Скай.“ Русокосата дама обаче не казва почти нищо, докато Хълк уговаря Майкълс да се чуе по Фейстайм със сина му Ник Хоган (31 г.), който бил голям фен на рокаджията.

Изглежда, че разводът на Хоган с Макданиъл е бил уреден бързо, тъй като съдебните документи показват, че той е бил финализиран още през 2021 г. след подаването на молбата през октомври. Двамата започнаха да излизат заедно през 2008 г. и се сгодиха през ноември следващата година, преди да се венчаят през декември 2010 г. в Клиъруотър. Преди това Хоган бе женен за Линда Кларидж от 1983 г., докато тя подаде молба за развод през 2007 г. Първата му съпруга твърдеше, че Хълк се замесил в няколко афери, макар той упорито да отричаше да е имало каквато и да било изневяра от негова страна по това време.

През 2012 г. обаче, докато бе женен за Макданиъл, се появи видео как Хоган прави секс с Хедър Клем – отчуждената съпруга на радиоводещия Бъба Любовната гъба. Клипът бе заснет от самия Бъба, а записът бе публикуван от сайта Гоукър. Хоган заведе съдебен иск срещу радиоводещия и съпругата му за нарушение на личното му пространство и по-късно те постигнаха извънсъдебно споразумение. След това Хълк заведе дело срещу сайта за $100 млн. Борецът твърдеше, че е бил оклеветен, нарушено му било личното пространство и това му причинило емоционална болка. В крайна сметка Гоукър постигна с него споразумение за $31 млн., припомни „Дейли мейл“.