0

А ктьорът Явор Бахаров си води кучето на театър. Половинката на Рая Пеева взе любимото си четириного със себе си, докато обикаля страната със спектакъла „Отчаяни съпрузи“, където играе заедно с Бойко Кръстанов и Даниел Пеев. 

Именно Дънди издаде, че колегата си не се разделя с кучето и то се вози заедно с него на задната седалка по време на пътуването им към Пловдив. Той качи кратко видеостори в личния си профил в социалната мрежа  Инстаграм, където написа: „Пътуваме си ние за Пловдив с кученце“. По всичко личи, че Явор не е имал къде да остави домашния си любимец и се е наложило да го вземе със себе си. Запознати разкриха, че кученцето е изключително добро и възпитано и е стояло зад кулисите да чака звездния си стопанин. 

Постановката „Отчаяни съпрузи“ за кратко време се превърна в едно от най-хитовите представления, за което билетите веднага се разпродават. Сюжетът разказва за неволите на трима приятели. След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва, е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието, умело представени от тримата талантливи актьори.