0

П обедителката в първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитова се появи отново на екран. За първи тя обясни за отношенията си с Виктор и постъпките си по време на престоя в предаването. Пред бтв тя разказа, че не е очаквала да спечели "сърцето" на Виктор, до последно смятала, че победителка ще бъде Александра. Тя определи отношенията там като игра, шоу,  неистинско. Разбирах, че се изисква шоу, не че някой така ми каза, но от другите предавания, който съм гледала в други държави, видях кое е интересно и кое не е интересно и разбирах, че аз ако стоях на едно място и си спестявам емоциите няма да е атрактивно", каза Виктория пред бтв. 

Относно Александра тя разкри, че никога не би изпаднала в такава ситуация и агресия в реалния живот, съжалява за случилото се и би се извинила на съперничката си от "Ергена". 

За отношенията си с Виктор тя сподели, че с изключването на камерите и отношенията им са приключили. "Двамата го възприемахме като шоу, като игра и дори не ставаше на въпрос после. В момента, в който приключиха снимките си казахме благодаря за прекрасното време и това е", каза Капитонова.