0

Я сно е името на големия победител в юбилейния десети сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Това е Краси Радков, който си спечели любовта на публиката и нов автомобил. Той дари колата на детската педиатрия в София.

На почетната втора позиция се нареди Александър Сано.

Бронзовият медал отиде при Крисия, а четвъртото място е за Дарин.

"Чувствам се благословен, че вече десета година продуцирам шоу, заради което на тази сцена са се качили някои от най-големите звезди на България", отсече Маги Халваджиян и благодари на екипа и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро за добрата работа. Той не пропусна да спомене Николай Андреев и Стефана Здравкова, които бяха в публиката.

Финалната битка се състоя между четирима от участниците, като точките им до момента бяха нулирани.

Пръв от претендентите музикален поздрав към присъстващите отправи Дарин Ангелов, който грабна китарата на Влатко Стефановски за Gipsy Song. Парчето е специално за звездата от „Лъжите в нас“, тъй като 15 години актьорите в Народния театър са разплаквали и изправяли публиката на крака с него и „Хъшове“. Той получи титлата „Мистър Огън Момиче“.

След Дарин на сцената излезе колегата му Александър Сано. Той запя „Седем пъти” от името на големия български певец Васил Найденов. Последва и статуетка – „Зърното на образа“.

Малкото момиче с големи възможности Крисия избра да излезе на сцената в токчетата на Александра Бърк, за да запее популярната песен Hallelujah. Отредената й титла е „Малка голяма звезда“.

Актьорът със завидни комедийни заложби Краси Радков пък даде силна заявка с песента на незабравимия Емил Димитров „Ако си дал“.

„Към всички образи подходих професионално. Емоционално ми беше с Тодор Колев. Със Слави Трифонов също. Като Бионсе се чувствах неловко“, обобщи представянето си през сезона той.

Краси бе коронясан за „Мистър Враца Транслейтър“.

До журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов седна тв продуцентът Маги Халваджиян.

Останалите шестима участници също се включиха в шоуто по NOVА. Те се появиха под светлината на прожекторите с дуетни изпълнения.

Алисия и Мони се събраха като група Boney M.

„Емоция, вдъхновение и промяна“, с тези думи поп-фолк дивата определи участието си в предаването. Тя наммегна, че тепърва ще стане ясно каква промяна предстои за нея.

Чаровната брюнетка грабна приза „Мис Секси“, а Моню бе определен за „Мистър Боливуд“.

Певиците Мариана Попова и Анелия скочиха в кожите на Здравко и Катя от дует „Ритон“ и изпълниха „Джалма“.

Попова взе статуетка „Мис Мъжко момиче“, а колежката й от лекия жанр – „Мис Шашав образ“.

Последни се изявиха Есил Дюран и Руслан Мъйнов. На тях им се падна задачата да се превъплътят в Дони и Нети.

Най-добрата джаз певица в поп-фолка бе определена за „Нечъръл Уомън“, а момчето с много таланти си тръггна с титлата „Мистър БГ“.