0

П евицата и тв водеща Йоанна Драгнева се сгоди, похвали се в социалните мрежи самата тя. Това се случи малко преди да роди второто си бебе.

Навръх Коледа тя публикува снимка пред елхата, на която позира с красив стилен пръстен с диамант. „Ами… какво да ви кажа… казах “Да”! Обичам те, Миро!“, заяви сияещата звезда.

„Да живее Любовта“ - коментираха колегите й от Дийп зоун, с които през 2008 г. тя представи България на Евровизия с песента DJ, Take Me Away. Годеникът на Йоанна също е известно лице от екрана на БНТ – Мирослав Димитров е водещ на предаването „Туризъм БГ“. Двамата се познават от 17 години, но са заедно от по-малко от 4. „От години сме в една приятелска компания, но не се бяхме виждали една-две години. Засякохме се на едно събитие, на което той беше водещ, а аз жури на детски балетен конкурс. Там се видяхме с Миро, ръкувахме се, той ме попита как точно да ме обяви и след този ден вече нещата бяха ясни“, разказа пред „Телеграф“ началото на приказката им блондинката.

През август 2019 г. Йоанна Драгнева стана майка за първи път на дъщеричката им Анн-Мари, а това лято навръх Голяма Богородица тя обяви очакването на втората им рожба. „Да! Щастливи сме да съобщим, че очакваме второто си дете! Щастието ни е двойно! Всичко е по 2“, заяви тя със специална фотосесия. „Най-голямата ми мечта беше да стана майка. И съм много щастлива, че имам едно прекрасно семейство, едно страхотно детенце, което ни дава радост, щастие. Всеки път, когато я погледна и когато е до мен, това ме прави завършена като жена и като реализация на цялата тази енергия, която винаги съм имала и съм искала да даря на едно малко същество. Да дам живот на нещо ново“, сподели в интервю за „Телеграф“ Йоанна Драгнева, която през май отпразнува 35-ия си юбилей.