0

А ктрисата Йоана Буковска-Давидова се притеснява са бъдещето на своите деца. Това призна самата тя в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо по Нова тв.

„Страх ме е за бъдещето на моите деца. Тяхното поколение е по-различно. В тях има вродено чувство за емпатия, за справедливост, надскачащо клоаката на материалното, в която в момента се ровим. Времената са много динамични и аз не спестявам нищо на децата си. Казвам им истината. Смятам, че опаковането в лъжи, е изграждането на фалшиви светове. Тази земя и този живот не е само твой, както са казали индианците. Ти си ги взел назаем от децата си. И това започва да бъде първостепенно за теб като приоритет. Как да направиш света малко по-добър, така че за тях да е по-лесно да проявят пълния си потенциал“, сподели тя.

Звездата не пропусна да коментира сериала „Лъжите в нас“, в който се разхожда в токчетата на прокурор Адриана Чуковска.

„Адриана Чуковска е силен характер, на също така счупен човек, но пречупен по друг начин. „Лъжите в нас“ се занимават с едни много скрити пластове, страхове и чернилка, която всеки от нас носи. Независимо дали си го признава пред самия себе си. Детето не се ражда такова – то е пълно със светлина, доброта и всеотдайност. За съжаление, тези счупвания се случват в детството – от обкръжението, от родителите му, от това какво му е писано да му се случи. Защото невинаги тези неща са в нашия контрол. Имам автобиографичен момент с Адриана, защото аз също имам такива счупвания в детството си покрай развода на майка ми, първия ми и втория ми баща.. И тук сценаристите без да искат са улучили това „копче“. Бях потресена, защото имаше сцени, които сякаш са взети от моята автобиография. А те са твърде лични, за да бъдат споделяни в публичното пространство. Към които човек трудно се връща, защото се връща към безпомощното дете, което няма много полезни ходове в дадена ситуация. Ако Виолета Захариева извади наяве демоните ми, свързани със загубата на майка ми, Адриана Чуковска извади тези, свързани с двамата ми бащи. Това беше трудно изпитание за мен. За едно дете разводът на родителите е като счупване на собствения му свят на две. Това при мен се случи около 4-5-годишна възраст. Приемането на втори баща също е труден процес. То те формира като човек. Формира и усещането за изоставеност, за самотност, за сигурност. Когато това, което си имал за даденост като мама и татко, изведнъж вече не е даденост. Това счупва стереотипа ти, че в този свят всичко е хубаво, хармонично и добре подредено. И може би оттам идва изразът: „Счупен човек!“, изповяда се тя.

Според нея сериалът има огромен рейтинг, но в социалните мержи го коментират „само хейтърите“.