0

Щ о се отнася до режима й за красота, Ким Кардашиян дава шанс на феновете да бъдат в крак с нейния.

В ново интервю за Allure риалити звездата и майка на четири деца разсейва някои погрешни схващания за това какво е направила и какво не е направила на лицето си козметично. 

Тя споделя, че не си е слагала нищо в устните и бузите. 

Освен това никога не си е правила удължаване на мигли, но ботоксът е друга история. 

Тя призна, че си е слагала малко ботокс между веждите.

Звездата разкри и кога прави своите разкрасителни процедури. „Правя козметичните си процедури обикновено късно през нощта. След като всички са в леглото, правя лазерни процедури“, уточни тя. 

На обвинението, че е поставила недостижим стандарт за красота, тя отговаря: „Ако го правя, значи е постижимо“.

„Има толкова много различни стандарти за красота – независимо дали става въпрос за Гуен Стефани, Дженифър Лопес, Мерилин Монро. Манталитетът ми никога не е бил такъв - виждаш ги по телевизията или в списанията и избираш кой искаш да бъдеш... Винаги е бил: Бъди себе си, намирай красотата във всичко“, категорична е Кардашиян.

Това не означава, че тя не полага усилия. 

И докато признава, че вероятно се интересува от „повече от 90 процента от хората на тази планета“ да изглежда добре, се примирява с възприеманите от нея несъвършенства. 

„Мразя ръцете си – те са набръчкани и груби“, казва тя на Allure. 

„Но аз съм живяла живот и съм сменяла толкова много пелени с тези ръце и съм гушкала бебетата си с тези ръце, така че аз съм добре с тях. Остаряването не означава, че няма да се стремя към съвършенство, но се стига до момент, в който си казваш: „Добре, здравето ми е по-важно от всичко друго“, завърши риалити звездата.