0

Ю лиан Вергов откри лика си на столичния битпазар на снимка срещу 2 лв. Той си пусна възторжено стори в социалните мрежи и написа: „Продават ме на битака, ура!“. И фенки веднага побързаха да му пратят много виртуални целувки.

Списание

По-детайлно вглеждане показва, че става въпрос за корицата от 2015 г. на списание, специализирано в пространно представяне на биографии. На снимката Вергов е с фото от годините си в армията. А заглавието за него е: „Дърводелецът, който превзе театъра“.

Ликът на Вергов е разположен сред списания за архитектура и мода, тестове за бременност, антидепресанти, коледни картички и всякакви други неща, които човек може да срещне през пролетта на битака. Снимката е направена от известния, че забелязва много неща из София оператор Петър Симов, който снима също „Като две капки вода“, „Господари на ефира“, „Х Фактор“ и др. Много от старите списания все още вървят между 50 стотинки и левче, но някои надминават дори 2 лв.

Кралски

Освен за участието си довечера в „Като две капки вода“ по NOVA, където е част от журито, Вергов се готви и за странство. На 7 май се очаква да чете стихове в Лондон, а там билетите, които вървяха от 35 до 45 паунда, са разпродадени. Мястото е зала на Кралското географско общество. В поетичната съботна вечер с Вергов още са Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова-Макариев, Малин Кръстев, Теодора Духовникова, маестро Антони Дончев и Свилен Ноев (от „Остава”). В Лондон се очаква да има и второ представление с по-ранен час. Така че второто четене на практика ще е първо.