0

К им Кардашиян придаде нов смисъл на думите готов съм на всичко, за да върна времето. Тя разкри душата си за това на какво е готова, за да остане млада и да изглежда добре. 

„Ако ми кажете, че буквално трябва да ям изпражнения всеки ден и ще изглеждам по-млада, бих го направила“, каза 41-годишната Кардашиян по време на интервю за The New York Times, публикувано в сряда, 1 юни.

Аз просто може да го направя

добави тя.

Засега тя е фокусирана върху предстоящото пускане на своята линия за грижа за кожата, Skkn by Kim. 

Продуктите, които ще бъдат налични по-късно този месец, включват почистващ препарат, тоник, ексфолиант, серум с хиалуронова киселина, серум с витамин С, крем за лице, крем за очи, маслени капки и нощно масло.

Според риалити звездата всяка стъпка е „необходима“ – дори ако „може да изглежда страшна за някои“ потребители.

„Толкова много хора искат да се държат така, сякаш не им пука за това как изглеждат“, каза тя пред изданието. 

„Не се държа така, сякаш става по-лесно или всичко е естествено. Просто не се събуждаш и не използваш каквото и да било. Събуждаш се, използваш съставки. Процедури за лице, такива със стволови клетки, лазери – всичко това е работа“, уточни Кардашиян.

Линията за грижа за кожата на Кардашиян, която възлиза на общо $630 за комплекта от девет продукта, идва, след като тя обяви, че нейният аромат KKW ще бъде за кратко недостъпен. „На 1 май в полунощ @KKWFragrance ще затвори уебсайта, за да можем да пуснем отново аромата в бъдеще под чисто ново име – и под нов уеб магазин, където можете да купувате от всички категории за красота в един сайт“, написа в Туитър през април звездата.

Трусът, който марката претърпя е на фона на раздялата на Кардашиян с Кание Уест. Тя подаде молба за развод през февруари 2021 г. след близо седем години брак. Бившата двойка имат 4 деца- Норт, на 8, Сейнт на 6, Чикаго на 4, и Псалм на 3.