И зтощителен сблъсък реши съдбата на едно от новите попълнения в риалити формата на NOVA „Игри на волята“. Тежките условия на Плажа на отшелника отново не попречиха на професионалния военен Мартин да победи поредния противник – Калоян, и да получи 100 гроша, както и нова награда.

Изтощителен сблъсък реши съдбата на едно от новите попълнения в риалити формата на NOVA „Игри на волята“. Тежките условия на Плажа на отшелника отново не попречиха на професионалния военен Мартин да победи поредния противник – Калоян, и да получи 100 гроша, както и нова награда.

При вида на прясното цяло пиле, което спечели, Мартин не можа да повярва и почти се разплака. „Много съжалявам. Бях готов да се бия докрай. Моята приказка приключва, но това бе по-добре изживяна приказка от всичките ми представи и мечти. Благодарен съм“, каза Калоян минути след последната си битка на Арената.

Междувременно куфарите стегна и един от най-колоритните участници в този сезон - Туджаров от Приключенците. На него му се наложи да напусне предаването заради здравословен проблем, който категорично не позволява да продължи. При това развитие на обстоятелствата и елиминацията на Семира в петък, племето на сините остана с цели двама играчи по-малко, което изненада приятно съперниците им. Жълтите успяха с лекота и огромна преднина да грабнат победата в териториалната битка и взеха ключа от Резиденцията. Ходенето на двуметрови кокили и хвърлянето на диск в цел се оказаха сложна задача за другите две племена.

Въпреки загубата на двама човека, Приключенците успяха да се справят по-бързо с предизвикателството и следащата седмица ще обитават Стопанството. Паулина получи и лична награда – двете козички Моли и Доли, които тя изпусна, са намерени и от този момент са изцяло нейна грижа, на която и локация да попадне.