0

К амила, херцогинята на Корнуол, прави първите си стъпки в модата, заставайки на корицата на списание Vogue. Това е първа корица за кралската особа, като към специалната фотосесия е добавено и интересно интервю, в което се обсъжда бракът с принц Чарлз.

В чест на 75-ия ѝ рожден ден през юли, Камила говори пред британския Vogue, разкривайки детайли от личния и професионалния си живот, включително как успява да балансира натоварения си график и любовта си с принц Чарлз.

"Невинаги ни е лесно, но винаги се опитваме да имаме момент през деня, в който се срещаме. Понякога е за много бързо, но седим заедно и пием чай, обсъждайки деня си", казва херцогинята пред списанието и допълва, че това е един от най-хубавите моменти от ежедневието ѝ, защото разбира какво се случва в живота на съпруга ѝ и му разказва за своите задължения и свършени задачи.

Когато кралската двойка все пак намери повече свободно време и отиде на почивка, ситуацията е доста по-различна от тази в обикновеното им ежедневие. Тогава Камила и Чарлз имат време само за себе си, да се насладят на тишината и някоя хубава книга. Дори понякога не им се налага да си говорят, а се пренасят в света на литературата, всеки със своето четиво.

Съпрузите се срещат за първи път през 1970 година по време на поло мач и се смята, че веднага са усетили привличането помежду си. Въпреки това дълго време остават само приятели, като Чарлз се жени за Даяна, а Камила става съпруга на Андрю Паркър-Боулс. Приятелството между двамата обаче бързо прераства в нещо друго, стартирайки афера, която става публична през 1992 година. Камила и Андрю се развеждат три години по-късно, а Чарлз и Даяна остават заедно до 1996 година. Принцесата на Уелс умира година по-късно.