0

И грата между Ким Кардашиян и Кание Уест загрубява. Двамата съпрузи са в напреднала фаза на развод, а съвсем до скоро те публично се подкрепяха и си помагаха. Сега обаче рап певецът твърди, че съпругата му умишлено го държи далеч от децата им. Ким и Кание са родители на Норт Уест, Сейнт, Чикаго и Псалм. Две от четирите им деца са родени от сурогатна майка.

Преди дни той се оплака в социалните мрежи, че е бил неприятно изненадан когато е отишъл да прибере най-голямата си дъщеря след училище и е бил спрян от охраната. Норт пожелала баща й да влезе в къщата, която до скоро той делеше с Ким. Кание е искал да види и другите си деца, но охранителите изобщо не го допуснали. По-късно певецът заяви, че не е бил пуснат в къщата, защото новото гадже на жена му е бил там с нея.

В неделя Кание публикува видео, в което заяви, че Ким и цялото й семейство отказват да му кажат къде е партито за рождения ден на 4-годишната Чикаго.


"Попитах майка й, сестрите й - всички те ми казаха, че не знаят. Ето това е типичен пример как един баща е изолиран от собствените си деца. Искат дъщеря ми да си мисли, че аз не искам да съм с нея на рождения й ден. А всъщност моят живот се върти изцяло около децата ми", твърди певецът.

Изглежда любовните афери, в които се впуснаха Кание и Ким още преди официално да се разведат са отворили дълбока пропаст между тях. Кардашиян от няколко месеца не крие връзката си с комика Пит Дейвидсън, а Уест започна да лансира сексапилната си нова половинка Джулия Фокс.

В крайна сметка Кание все пак е успял да присъства на рождения ден на дъщеря си, след като Травис Скот му дал локацията. Травис чака второ дете от по-малката сестра на Ким Кайли Дженър. "Хубаво беше да видя цялото семейство и децата ми. Кайли дойде да ме посрещне, защото охраната отново ме спря", разказа певецът в ново видео.