0

А ктрисата Диана Димитрова, станала известна като д-р Огнянова от хитовата лекарска сага на NOVA “Откраднат живот“, се пусна като Тринити от мегапродукцията „Матрицата“.

Звездата публикува кадър в личния си профил в Инстаграм, на който се е гримирала и облякла досущ като героинята на Кари-Ан Мос.

По всичко личи, че „Матрицата“ е сред любимите филми на екранната докторка, тъй като приликата на нейната версия на Тринити е досущ като истинската. Сред коментарите дори има такива: „Кари-Ан Мос пасти да яде“. Диана Димитрова се готви за премиерата на новата четвърта част „Матрицата: Възкресение“, която е заложена за 17 декември - 22 години след като лентата обърна представите за реалност и илюзия за първи път.

Диана Димитрова често е споделяла, че не иска да бъде част от матрицата. „Опитвах се да си изградя собствен стил и ако бях останала в Художествената академия, може би щях да вляза в матрицата“, казва тя. И се насочва към НАТФИЗ. Въпреки актьорството обаче нейната най-голяма страст си остава рисуването. Преди месец тя представи своята изложба "Жената", която посвети на своята покойна баба, за която споделя, че я е отгледала. Наскоро актрисата публикува и неин портрет, който нарисувала. Тя качи картината като снимка в Инстаграм и сложи знака за безкрайност – каквато е и нейната любов към баба й.