0

К ултовата от близкото минало мъжка танцова група „Максимус“ се събира в нов състав навръх женския празник 8 март. В новата селекция има професионални танцьори, балетист, акробат, модел и екзотичният представител на Капо Верде Малам Сейде.

Момчетата са подготвили специална програма и изненадващата песен „Единствена“, посветена на празника на жените. Гладиаторски мотиви, сцени от джунглата и множество забавни изненади могат да очакват дамите, които ще имат привилегията да присъстват на техните спектакли. „Тарзан настъпва с кохорта воини!“ – това каза създателят и идеолог на „Максимус“ Иван Иванов – Айвън и допълва: „Реших да възродя формацията. Спомням си как започнахме навремето и с какъв екстаз бяхме посрещани на различните сцени. В момчетата от сегашния състав видях онзи ентусиазъм, плам и енергия, които имахме ние тогава. Алфа звярът в джунглата на „Максимус“ е Георгиос Сърбинов и виждам в него огромен потенциал.“

Георгиос е преподавател по физкултура в престижно училище в столицата. „Моето тяло е моят храм! Най-добрата инвестиция, която може да направиш за теб, е тялото си! Създадох си свой начин на трениране, наречен „тарзански“! Тренирам между 4-6 часа на ден, всеки ден!“ Освен носител на титлата „Мистър София 2019“, той е отличен и с приза Best Erotic Model 2018. За широката аудитория Георгиос добива популярност, като един от най-изявените лидери сред участниците в първия сезон на атрактивния риалити формат за оцеляване по Нова ТВ „Игри на волята“, който напуска поради нараняване.