0

Е страдната легенда Кичка Бодурова запаса пищов.
Това се похвали самата тя в социалните мрежи. „Преминах курса за право да имам оръжие. Готова съм… да реагирам при необходимост! Така че… умната! (кой разбрал – разбрал, ха-ха)“, написа във фейсбука си певицата.

Полиция

Тя си пусна три снимки от стрелбището, на които показва как цели десетката с въздушен пистолет. От тях става ясно, че повечето от куршумите, изстреляни от нея, са попаднали в областта на деветката, няколко са в осмицата и един е уцелил десетката. Изпълнителката на хита „Майко Българийо“ си е сложила специализирани за стрелбищата очила и слушалки в електриковозелен цвят, за да се предпази от оглушаване от шума при изстрелите. Ансамбълът й се допълва от рапърска шапка с логото на полицията в Санта Моника, която преди няколко години разследва актьора Силвестър Сталоун за сексуално нападение над колежки. Звездата спазва предпазните мерки срещу разпространението на коронавирус, въпреки че се е имунизирала, и носи маска в закритите помещения. За момент обаче я е откачила от едното си ухо, за да се щракне за фейсбука.

Стрелец

Първите поздравления за новите си умения Кичка Бодурова получи от колежката си Румяна Георгиева от вокална група „Трик“. Двете са състудентки от естрадния отдел на консерваторията и поддържат връзка и до днес чрез социалните мрежи. „Стрелецът си е стрелец!“, заяви Руми, визирайки зодията й. На 29 ноември американската гражданка ще отпразнува 66-ия си рожден ден. „Поздравления, и аз съм готова“, написа нейна фенка от Тексас и също си пусна снимка с пищов. „Идвай си, да си постреляме, мила приятелко“, добави и друга почитателка от София. „Браво! Вие сте зодия Стрелец, имате точен мерник в живота, ще имате и с оръжието! Стихията на зодията е „огън“, така че въобще не съм изненадана! Огън жена, да не бъде предизвикана да стреля!“, „Знаехме, че си огън момиче, но това вече завърши образа ти. Всяка дама трябва да умее да се защитава. А и както се казва в песента ти: "Аз огън съм, Стрелец родена, не ме навеждат ветрове." Сега вече никой вятър не може да те наведе! Да внимават душманите ти! Разкошна си! И аз ще го изкарам при първа възможност. Обожавам те ! Липсваш ми! Благодаря за пожеланията, ще е хубав наистина с приятно четиво! Хубав и усмихнат споделен уикенд“, пишат още в коментарите феновете на Кичка.