0

Р иалити звездата Ким Кардашиян и комикът Пийт Дейвидсън потвърдиха връзката си, предаде в. „Дейли мейл“.

41-годишната Ким и 28-годишният Пийт се хванаха за ръце като публична проява на любов в сряда, докато празнуваха рождения му ден в Палм Спрингс, щата Калифорния.

Нито Ким, нито Пийт можеха да скрият щастливите си усмивки, докато се разхождаха край имението за $12 млн. на майка й Крис Дженър, където отседнаха заедно. Така те разсеяха съмненията, че връзката им е мимолетен флирт. Младият тв комик, който е част от екипа на скечовото шоу "На живо в събота вечер", е първият романтичен партньор на риалити звездата, откакто тя подаде молба за развод със съпруга си Кание Уест през февруари т.г. 44-годишният Кание, който смени официално името си на Йе, имаше кратък роман с моделката Ирина Шейк през юни. Сега той демонстрира публично в Инстаграм връзката си с 22-годишната моделка Винетрия.

Пийт демонстрира подкрепата си за Ким, която е майка на четири деца от Кание, като носеше долнище на пижама от нейната линия за бельо SKIMS. Ден по-рано той се снима заедно с новата си любима и нейната майка в пълен комплект от същите пижами.

В миналото Пийт, който навърши 28 г. във вторник, бе романтично свързан с редица знаменитости, сред които звездата от сериала „Бриджъртън“ Фийби Дайнвор, 48-годишната актриса Кейт Бекинсейл и бившата му годеница Ариана Гранде. Ариана му бе посветила песен, озаглавена „Пийт Дейвидсън“. Тя също така допринесе за еротичната му репутация, като коментира в Туитър за размера на мъжествеността му. Оттам тръгна фразата „енергията на големия к*р“.

Слуховете за възможен роман между Пийт и Ким тръгнаха още в началото на октомври, когато двамата се целунаха в скеч за "На живо в събота вечер". Тогава той играеше Аладин, а тя – принцеса Жасмин. По-късно двамата излезли заедно на няколко пъти в Ню Йорк и Лос Анджелис. За пръв път те бяха заснети да си държат ръцете заедно, докато се возеха във влакче на ужасите преди Хелоуин, допълни в. „Ню Йорк пост“.