0

К им Кардашиян украси априлския брой на Vogue - Хонг Конг , снимайки се на три корици за реклама на Fendi и Bulgari. Журналисти не пропуснаха да я попитат как успява да се овладее и поддържа положителна нагласа в “ерата на социалните мрежи”, намеквайки за информационната война, която бившият ѝ съпруг Кание Уест води с нея. Ким отговори, че близките ѝ я подкрепят много, а и самата тя се опитва да си взаимодейства със социалните мрежи по смислен начин.
Наскоро на Кание Уест му бе забранено да ползва социални мрежи за един ден, а планираното му изпълнение на церемонията за наградите „Грами” бе отменено именно заради нападките му срещу Ким, предаде ДАРИК.

Рапърът обвини публично Ким, че възпитава зле децата им и обиди знаменитостите, които се изказаха в нейна защита. Той не пропусна да отправи заплахи и към новото ѝ гадже – комика Пийт Дейвидсън. Междувременно според източници, близки до Ким, именно благодарение на Дейвидсън тя успява да устои на атаките на бившия си съпруг, а връзката ѝ с новия ѝ любим с всеки изминал ден става все по-силна. Потвърждение за това са няколко татуировки по тялото на Дейвидсън, които той посвети на Ким. Наскоро тв звездата публикува снимка в социалните мрежи на една от тях, на която пише „Приятелката ми е адвокат“. Припомняме, че през декември миналата година Ким Кардашиян издържа изпита по правослед няколко неуспешни опита .