0

Б изнесменът Коко Динев събра в заведението си в Сандански ромската перла Софи Маринова заедно с новоизбрания депутат Ицо Хазарта. „Taзи вечер няма значение дали ще сте на парти, на площада, на плажа в чужбина, в селското кръчме, на върха на някоя планина или просто у дома. Стига да има поне един човек, който да погледнете (или на когото да се обадите) и да му кажете "Радвам се, че си в живота ми!", значи имате всичко. Сигурна съм, че всеки от нас има повече от един човек, на когото може да каже тези думи, което означава, че наистина си струва да сме тук“, така честити на почитателите си Софка заедно с мъжа си Гринго.

На работа бяха и останалите й колеги – Преслава и Емануела във Велинград, Анелия в Бургас, Глория на Златни пясъци, Деси Слава в Стара Загора, Малина на Пампорово, Соня Немска в Пещера, а Бони в Пловдив.

На едни от най-екзотичните плажове посрещнаха новата 2022 г. част от родните звезди. Актьорът Иво Аръков пътува над 25 часа до Камбоджа, за да се излегне на пясъка в празничната нощ. Той бе в компанията на приятелката си Габриела Николаева. Двамата избраха красивия остров Кох Ронг, за да релаксират по време на зимния си отпуск.

Цял месец на Малдивите карат Мис България 2009 Антония Петрова и съпругът й Ивайло Батинков с наследника си Благовест. Родената в Пазарджик перничанка заснема всяка стъпка на семейството там и я докладва на последователите си в социалните мрежи. В новогодишната нощ те бяха на карнавал в заведение на плажа. И ако в останалите дни са основно по бански костюми, то за празничната вечер си бяха подготвили официални тоалети, а малкия го бяха пременили с вратовръзка и тиранти.

На топло е и друго популярно семейство – Ваня и Евгения Джаферович. Футболистът и гримьорката са на гости на чичото на хърватина във Флорида. Преди Нова година те изкараха цял ден в увеселителния парк Magic Kingdom, а първите часове на януари разпускаха с разходки под палмите.

Естрадната прима Йорданка Христова бе на работа навръх 31 декември – тя изпълни вечните си хитове в ресторанта на хотел в Хисаря. Колежката й Кристина Димитрова също имаше ангажимент, но в Банско. Тя бе заедно с колегата си Дичо, който влезе в ролята на Орлин Горанов за няколко импровизирани дуета. Роси Кирилова поведе хорото в битов ресторант в района на НДК в София. Певицата празнува с бизнесдамата Лили Червенякова и най-верните си приятели. Първата дама на българската музика Лиана Антонова посрещна 2022 г. в компанията на по-младата си колежка Румяна Коцева. Двете певици са съседки в столичния квартал „Бъкстон“ и често празнуват заедно. Този път те бяха допълнили тоалетите си с празнични аксесоари.

Михаела Филева с най-ужасна година

„Няма да ви лъжа, изпращам най-ужасната година в живота ми от много време насам в личен план, наложиха ми се сбогувания с най-близки хора и какви ли не още гадости се случиха в рамките на тази проклета 2021 година! Но мисълта ми е друга - искам да ви благодаря, защото вие - публиката, с любовта си я превърнахте и в една от най-успешните ми в професионален план! Предполагам всичко е “Ин и Ян” наистина в крайна сметка“, изповяда се във Фейсбук певицата Михаела Филева. Тя благодари на почитателите си за стимула да издаде поредния си албум и за препълнените зали на турнето й с Макси Ешкенази.

Илия Луков и Стоичков в Троянския манастир

Изпълнителят на хита „Мъжка молитва“ Илия Луков запали свещ за здраве в Троянския манастир „Успение Богородично“ на Василовден. Той се помоли и пред чудтотворната икона на Света Богородица Троеручица за благоденствие на всички българи и майка България. Той е приятел на игумена на светата обител епископ Сионий и реши да пренощува в последната нощ на старата година в манастира, а за празника весели троянци на площада, като представи за първи път новата си песен „Нова година“ по негова музика и текст на Катя Кирянова. На 1 януари в Троянския манастир с приятели се появи и Христо Стоичков. Камата запали свещ и се помоли за здраве пред чудотворната икона на Света Богородица Троеручица в съборния храм на светата обител.