0

К ралска инвазия на премиерата на дългоочаквания филм "Топ Гън-Маверик" в Лондон.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън уважиха бляскавото събитие на площад Лестър. Мидълтън отново събра погледите като се появи в стилна черна рокля с бяло деколте и зашеметяваща усмивка. Двамата успяха да засенчат със стилните си визии холивудски звезди от продукцията.

.

 .
gettyimages

.

 .
gettyimages

Освен с Том Круз, кралската двойка разговаря и с други актьори от филма.

Най-голямото впечатление направи обаче кадър, на който се вижда как Круз подава ръка на Мидълтън докато се качваше по стълби.

.

 .
gettyimages

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специална прожекция именно от Том Круз, който е чул, че принц Уилям е голям фен на оригиналния филм от 1986 г.

.

 .
gettyimages

.

 .
gettyimages

.

 .
gettyimages

Лентата бе удостоена с петминутни аплодисменти от публиката на крака след края на прожекцията в Кан.

Това признание потвърждава мнението на критиците отвъд Океана, че филмът е достоен наследник на блокбастъра, спечелил сърцата на киноманите преди повече от три десетилетия.

„Вълнуващ, пленяващ и ще спечели много нови фенове. „Топ Гън: Маверик“ е вълнуващо пътуване, изпълнено с екшън и забава, като предшественика си“, обобщиха критиците от сайта Rotten Tomatoes.

„Близо 40 години след първия филм, Маверик все още е бърз, но по-фокусиран и спокоен. Той е в добра форма и обича да лети. Круз все още е чудесен“, писаха от изданието The Guardian.

„Това е достойно продължение. В духа на „Междузведни войни“ внимателно следва своя предшественик, като не само обръща внимание актуалните тенденции, но и отразява звездната слава на Том Круз“, казаха критиците от в. Independent.

„Топ Гън:Маверик“ улучва точно в десетката“, намигнаха и от ВВС.

ИЗНЕНАДА: Том Круз получи почетна „Златна палма“ в Кан