0

М оделката Галина Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се утешава във фитнес залата след тежка раздяла. Красавицата съвсем наскоро направи профила си във Инстаграм публичен и това даде възможност на повече хора да се наслаждават на снимките й. Феновете й с ужас видяха, че миската, която доскоро беше оприличавана на кукла Барби, съвсем е заприличала на мъж. „Претърпяла е пълна промяна във външността“, коментират феновете й.

Според нейни близки съвсем наскоро Галя е приключила с дългогодишната си връзка и вместо да се отдаде на сълзи и депресии, блондинката е решила да започне сериозни тренировки в залата, като не излизала от фитнеса. В началото всичко било само за тонус и здраве, но много скоро манекенката така се запалила, че започнала да тренира силово всеки ден. Резултатите са налице. Димитрова все по-често качва снимки в Мрежата, на които се вижда, че е във форма на професионален спортист. „Тялото й вече прилича на мъжко“, коментират феновете и под снимките. „Вижте й ръцете“, с прискърбие пишат почитателите й и добавят „Няма и спомен от визията на топмодел“.

Преди време хубавицата можеше да се похвали с образ - мечта за всеки мъж, руса коса, пищни гърди, изваяно тяло и дори беше сравнявана с модела Виктория Силвстед, но това е в миналото. Красавицата, която живее в родния си град Стара Загора, тренира в местен фитнес не с кого да е, а с известния културист Тихомир Трифонов. Той е балкански шампион по бодибилдинг и треньор на едни от най-известните състезатели по тази дисциплина у нас. Това накара почитателите на красавицата да си мислят, че Галя има амбиции да превърне хобито си в професия и скоро да я видят на някое състезание.