0

И звестният от „Биг брадър“ Боби Ръгбиста заряза гаджето сексбомба и замина за Париж изцяло в мъжка компания. Той изтри всички снимки с последната си любима и остави само такива на работата си. Здравенякът се препитава като татуист в Швеция.

Силикон

Последната година Борислав Борисов, по-известен като риалити звездата Боби Ръгбиста, бе хванал нова изгора. Здравенякът замени дългогодишната си приятелка Никита Джонсън, победителка в петия сезон в шоуто на NOVA, със секси силиконова блондинка. След като Боби и Никита преминаха през няколко събирания и раздели, най-накрая настъпи и краят на дългогодишната им връзка. Двамата спряха да се следват в социалните мрежи, а мускулестият мачо започна да качва снимки и клипове с новата си любима. Борислав среща силиконовата мацка в студиото за татуировки, което държи в Швеция. Мачото е привлечен бързо от провокативната й визия и двамата започват връзка, която е паралелна за Борислав. Това не се харесва на шведката и тя бързо му поставя ултиматум да избере нея или да остане с Никита. В крайна сметка Боби започва нова връзка с по-младата и по-атрактивна дама и оставя в миналото отношенията си с Никита. Влюбените прекараха заедно почти година, а през миналото лято дори си направиха романтична ваканция в Гърция, от която Боби често качваше снимки в профила си в социалната мрежа. С днешна дата всички публикации със силикововата дама са заличени от профила на Ръгбиста. 

Син

Справка показва, че Борислав в спрял да следва гаджето си, но за сметка на това в редиците на приятелите му в Инстаграм отново е дългогодишната му приятелка Никита. Двамата с Никита имат дълга връзка, срещат се, когато Боби имигрира в Швеция, и любовта им пламва. Боби е всеотдаен, а Джонсън винаги изваждаше на преден план положителните му качества, като едно от тях са грижите, които полага мускулягата за сина й. Двамата са били разделени и друг път, а Боби е бил обвиняван неведнъж, че е криввал от правия път, но никога досега не беше качвал официално друга жена в инстаграма си.