0

Г ръцката звезда Василис Карас пристига в България на 23 март. Всички любители на гръцката музика ще могат да отбележат настъпването на пролетта в компанията на легендата.

Нощ

Знаменитият музикант пристига като гост в програмата на няколко поредни концерта в края на месец март, които ще се проведат в хотел в центъра на София. Почитателите на Карас ще се насладят на мегаспектакъл, който ще продължи повече от 2 часа и ще включва целия бенд на звездата. Василис Карас ще пристигне у нас рано на 23 март за репетиции и подготовки и ще остане в страната ни само една нощ. Почитателите на звездата, които искат да го гледат на живо, ще трябва да се бръкнат с 50 лв. за вход.

Карамфили

Участието на гръцката легенда е планирано още преди две години, когато обаче е било отложено заради пандемията от ковид.

Последното гостуване на звездата у нас беше през 2019. Тогава той отбеляза и 40 години на сцената. Тогава певецът изпя най-популярните си песни, сред които Fenomeno и Ta Moy Kleiseis To Spiti. Преди това Карас беше в България през 2017 г. Тогава легендата на гръцката музика събра над 10 хил. души в „Арена Армеец“ и се опита да постави рекорд на Гинес за най-голямото бузуки парти в света. Той беше подготвил още една изненада за българската публика – 10 хил. карамфила, които да се излеят върху него на сцената.