Л ейди Гага промотира новия си албум "Chromatica", който излезе вчера с ново парче – „Sour Candy”. Песента се завъртя в социалните мрежи също преди ден, като за по-малко от 24 часа беше слушана над 23 милиона пъти в Youtube.

Лейди Гага промотира новия си албум "Chromatica", който излезе вчера с ново парче – „Sour Candy”. Песента се завъртя в социалните мрежи също преди ден, като за по-малко от 24 часа беше слушана над 23 милиона пъти в Youtube.

Това е трети сингъл от тавата, която съдържа 16 песни. С нея звездата се завръщане към поп музиката, след като се раздели с електропоп звученето от "Joanne" от 2016 г. и разнородния стил на "A Star is Born" от 2018 г.

"Sour Candy" е записана заедно с кей-поп групата Blackpink и дори още няма видеоклип.
В "Chromatica" певицата си партнира още с Ариана Гранде и Елтън Джон.
Шестият студиен албум на Лейди Гага трябваше да излезе на пазара на 20 април, но заради пандемията от новия коронавирус премиерата му бе забавена.


"Sour Candy" е третата представена предварително песен от албума. Сингълът "Rain on Me" в сътрудничество с Ариана Гранде стана дебют номер едно на Спотифай за 2020 г. и зае първа позиция и в класацията "Епъл Глобал". Първият сингъл от албума "Stupid Love" излезе още през февруари.