0

А ктрисата Лили Райнхарт се изказа остро срещу звездите, които дават лош пример на феновете си и гладуват, за да покажат определен тоалет на червения килим.

gettyimages

В Instagram профила си звездата от „Ривърдейл“ разкритикува интервюто на Ким Кардашян пред "Vogue" на червения килим на Met Gala, в което риалити звездата говори подробно за строгата диета и изтощителни тренировки, които е спазвала, за да влезе в роклята на Мерилин Монро.

Миналия уикенд Кардашян стана звездата на Met Gala, след като стъпи на червения килим със същата рокля, в която Монро изпя на Джон Кенеди песента "Честит рожден ден, господин президент".

Наемането на роклята струваше на Ким $5 милиона, а за да влезе в нея, тя трябваше да отслабне драстично. Кардашян призна, че напълно се отказала въглехидратите, носила е костюм за сауна и е тичала на пътека. Така тя успяла да свали повече от седем килограма за три седмици.

gettyimages

Лили Райнхарт се възмути от постъпката на риалити звездата и други известни личности, които са готови на подобни жертви заради перфектния образ на червения килим.

"Да минеш по червения килим и да бъдеш интервюирана колко си гладувала, защото не си яла въглехидрати от един месец... И всичко това, за да се вместиш в проклетата рокля? Погрешно е да признаеш открито, че си се морила от глад заради Met Gala, когато знаеш отлично, че милиони млади жени и мъже те гледат и слушат всяка твоя дума", заяви тя.

Инстаграм

Райнхарт се обърна и към феновете си и ги призова да подкрепят идеята за здраво тяло, пише още БГНЕС.

"Моля, спрете да подкрепяте тези глупави звезди, чийто образ се върти около телата им. Всъщност не съм ядосана, но вредността на тази индустрия понякога ме изнервя толкова, че трябва да говоря в Instagram, за да се справя с гнева си", казава актрисата.

Лили Райнхарт активно подкрепя поддържането на здраво тяло и често говори по тази тема в социалните мрежи. Самата актриса по-рано призна, че е имала комплекси заради фигурата си, заради които се е чувствала несигурна на снимачната площадка по време на снимките на откровени сцени.