0

П римата на родната естрада Лили Иванова се похвали с кекс и други вкусотии, подарък за коледните празници, от колегите й братя Аргирови. Благовест и Светослав се отбили лично до дома на колежката си, за да я изненадат за празниците.

Всичко, което дали на Лили, е домашно приготвена храна от съпругите им. За подаръците се похвали самата певица, която качи снимка в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. На кадъра Благовест и Светослав са с пълни с гозби ръце, а над фотоса Иванова написа: „Благодаря на братя Аргирови и техните съпруги за прекрасните коледни изкушения. Много са вкусни“. Коментарите под снимката хвалеха Аргирови за отношението и уважението, което показват към колежката си.

Тримата музиканти очевидно поддържат изключително близки приятелски отношения. Припомняме ви, че през август тази година те пуснаха своя обща снимка, на която и тримата са се отдали на сладки изкушения и приказки в известен столичен ресторант. Някои от феновете им пък си задават въпроса дали не подготвят и общ проект, но към момента няма яснота за такава песен.

Преди дни приключи турнето на Лили Иванова, което бе едно от най-коментираните събития през изминалата година.