0

63-годишната Мадона се раздели с 28-годишния Ахламалик Уилямс, съобщи Daily Mail Celebrity.  

Двамата бяха заедно почти четири години, но се появи информация, че за тях било все по-трудно да поддържат пламъка помежду си.

Мадона и Ахламалик се срещат за първи път по време на турнето Rebel Heart през 2015 година, когато той бе неин танцьор, но започнаха връзката си през 2018 година.

Междувременно суперзвездата пусна любопитен статус в социалните мрежи: “Кармата казва: когато някой в живота ти не е правилен за теб… Господ ще го използва, за да те наранява, докато не станеш достатъчно силен, за да го пуснеш”.

.

 .
Instagram

В медиите се появи и информация, че разликата от цели 35 години между Мадона и Ахламалик не била причината за тяхната раздяла, а по-скоро пандемията и това, че те се отчуждили по време на локдауна.

Според слуховете суперзвездата вече дори има нов млад мъж до себе си. Миналият четвъртък тя бе щракната от папараци в компанията на мистериозен блондин, а фотографите я издебнаха в неговата компания отново, само 24 часа по-късно, когато той я придружи на парти на Burberry в Бевърли Хилс.

.

 .
BACKGRID

Мадона определено харесва по-млади от нея мъже, а с годините дори увеличава разликата във възрастта на своите любими. Преди Ахламалик, тя излизаше с танцьора Брахим Зайбат, с когото имаха 24-годишна разлика във възрастта, както и с фитнес треньора Тимор Стефанс, с когото имаха 23-годишна разлика във възрастта.

\През годините Мадона се е радвала на цели 13 връзки в живота си, а в сметката ѝ влизат имена като Гай Ричи, Тупак, Лени Кравиц и Денис Родман.