0

Б ългарската актриса Мария Бакалова, която ни прослави в Холивуд, се стяга за сватба. Избраникът на сърцето й е виден представител на престъпна група.

Не става въпрос обаче за реална венчавка, а за новата й роля. Звездата от „Борат 2“ влиза в каста на филма Branded, чийто сюжет ще се върти около организираната престъпност в САЩ, съобщиха медиите отвъд Океана.

Актьорският състав включва още Том Хопър, Франк Грило и Алекс Петифър. Сценарият проследява премеждията на Тайлър (Петифър) – бивш футболист, който се озовава зад решетките за убийство на наркодилър. В затвора той се сприятелява с Картър (Грило), който ръководи престъпна група в Сан Куентин. Картър подготвя Тайлър за бъдещ лидер на шайката бандити. Като такъв Тайлър ще има достатъчно пари, за да вдигне мечтаната сватба с любимата си Лили (Бакалова).

На режисьорския стол сяда Кийрън Хоукс, а сценарият е поверен на Алесандро Камон.

„Не мога да съм по-развълнуван от факта, че ще дадем живот на сценария на Алесандро с тези чудесни актьори. Следя проекта от самото начало и да го видя на финалната права за мен е сбъдната мечта“, сподели Грило, който през 2019 г снима у нас „Бодигард на жената на убиеца“.

Снимачният процес ще стартира през есента.

Засега не е планирана премиерна дата.