0

Р апърът Буч, който се прочу като един от идеолозите на група „Ъпсурт“, се обяви срещу бившия си приятел Ицо Хазарта и Тото от „СкандаУ“, който се опитва да пробие и като водещ. Причината – гостуването на рапиращия депутат в онлайн шоуто на Тото.
Буч се оказа тема на разговор на колегите си, поради което реши да обяви в социалните мрежи, че казаните думи са „куп обиди, неверни неща и откровени лъжи“.

„Искам да кажа нещо на Тото. Редно е когато говорите за трети човек, който не присъства по време на разговора и когато не го представяте в добра светлина, да поискаш мнение и от него, ако искаш да си обективен и хората да те уважават. Аз разбирам, че си му фен, но ти не познаваш Ицо Петров така както аз го познавам! Така представени нещата се оказва, че сте просто едни злобни клюкарки пред блока на пейките. Аз съм длъжен да си защитя достойнството и това ще е последното отделено от мен време по темата“, започна изповедта си Буч, чието име по паспорт е Красимир Геров.

Той се върна назад във времето, когато „Ъпсурт“ се формира.

„Докато аз и Венци слушахме Public Enemy и Beastie boys, ти освен Роксет слушаше Весна Змиянац и Бобан Здравкович. Помниш ли го този момент? Да не говоря в какъв екстаз изпадаше на песни на Валдес на по-късен етап!“, обърна се към Хазарта той.

По думи на Геров през 2003 г. той е издържал групата.

„Аз бях единственият член от групата, който работеше и от тази заплата съм плащал за репетициите на групата, преди да запишем албума "Поп Фолк", докато ти искаше стотинки за кафе и гепеше от цигарите на майка си“, спомня си той.

Буч хвърли още едно обвинение – че актуалният депутат си е присвоявал пари от фирма „Ъпсурт ООД“ и не ги е върнал.

„Аз съм мъж и никога не бих оставил мой близък, особено майка си в труден момент, за разлика от теб. Тук може би е мястото да спомена твоята "мъжка" постъпка, как се криеше от военните да не те вземат в казармата, дори се записа да учиш и не завърши, а всичко беше само и само да се отървеш. Всички наши набори ходихме в казарма и се клехме за тази страна. Ти явно беше повече мъж и не го направи! Нямаш нито военна, нито трудова книжка. Беше два дена дюнерджия и те изгониха“, продължи той.

За финал Бул заяви, че не се срамува от нищо, което е направил за групата.

Припомняме, че Хазарта гостува при Тото в края на миналата година. Едно от нещата, които каза по адрес на Буч, е, че „на 39 години още живее с майка си, докато с Венци го носят на гръб“.