0

Б ританската поп звезда Роби Уилямс грабна за 49,5 милиона долара разкошен имот в Лос Анджелис, някога собственост на легендата на комедията Фани Брайс. Това се случи броени седмици, след като Уилямс се оплака, че "няма къде да живее", тъй като бе разпродал два от домовете си, съобщиха британски медии. Новото имение разполага с десет спални и  двадесет и две бани.  

По-рано този месец беше съобщено, че 48-годишният бивш певец от “Тейк Дет“ е продал имението си в Бевърли Крест на рапъра Дрейк в частна сделка за между 35 и 50 милиона долара. Имотът разполагаше със седем спални, голяма кухня, всекидневна с камина, плувен басейн, площадка за хеликоптер и огромна градина.

В този дом той живееше със семейството си - съпругата Айда Фийлд и четирите им деца: Теодора, на 9 г., Чарлтън, на 7 г., Колет, на 3 г., и Бо, на 2 г. 

Семейство Уилямс обаче е убедено, че в къщата са е случила трагедия и че е обитавана от духове.

Уилямс се насочиха към Холмби Хилс, където се намира приказното имение, което разполага още с тенис корт, японско езерце с цветни шарани кои и гараж, в който могат да се поберат повече от 15 коли.

Според агентите за недвижими имоти “Хилтън & Хайленд“ пребиваването в обширния суперимот ще позволи на собствениците му да се „забавляват с лекота и да станат част от истинската история на Лос Анджелис“. 

Новият имот разполага с двуетажен вход, украсен с вита стълба, и е обзаведен с безкрайно количество луксозни удобства, включително винарска изба, килер, басейн със солена вода, зеленчукови и розови градини, сауна и отделна сграда с басейн.

Смята се, че Уилямс все още притежава вила за 24 милиона британски лири в Швейцария, след като продаде предишния си дом в Лос Анджелис и този в Уилтшър. Уилямс притежава и къща в Лондон за 17,5 милиона британски лири, за чийто ремонт има продължаващ спор със съседа си китариста на “Лед Цепели“ Джими Пейдж.