0

Н ина Димитрова, която стана известна с мъжа си Борислав като Пиленцата от Монако, се качи на рейс у нас. Брюнетката, която непрекъснато тръби из социалните медии, че обича лукса и петзвездните изживявания, явно е преосмислила приоритетите в живота си и като нормален гражданин използва услугите на междуградския транспорт.

За реалния живот на Нина, която иначе се представя като ВИП личност, стана ясно от една снимка, която нейна съседка по седалка я щракнала, а след това разпространи в нета. Нина се качила на автобуса в 8 сутринта от Хисаря към Пловдив. Проверка на „Телеграф“ установи, че в Хисаря Нина е била на гости на учителка по английски език. Не е ясно защо Пиленцето е сама и къде е съпругът й Борислав.

След като кадърът бе светкавично разпространен из нета, коментарите буквално заваляха. Интерес предизвика и фактът, че багажът й е в найлонови торбички, а дамската чанта „Луи Вюитон“, която ако не е менте, както предполагат повечето хора в нета, е на стойност около 4000 лв. "Сега вече и ние сме ВИП, защото също се возим в автобус", "Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса", "Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама", са само малка част от забавните коментари.