А ктьорът Мадс Микелсен, който е сред новите попълнения в каста за петата лента под шапката на „Индиана Джоунс“, разкри подробности за поредицата.

Актьорът Мадс Микелсен, който е сред новите попълнения в каста за петата лента под шапката на „Индиана Джоунс“, разкри подробности за поредицата.

Звездата с датска кръв издаде, че е прочел сценарият предварително и е останал очарован.

„Да, огромна чест е да стана част от поредица, с която съм израснал. Още по-голям късметлия съм, че ми дадоха да прегледам сценария предварително. И, да, това е всичко, за което си мечтаех“, заяви пред изданието Collider той.

Припомняме, че британската актриса Фийби Уолър-Бридж също  ще участва в новия филм за приключенията на Индиана Джоунс, който се очаква да излезе в края на юли 2022 г.

Създателката на сериала хитовия сериал Fleabag ще играе с Харисън Форд, който отново ще влезе в образа на култовия археолог.

На режисьорския стол сяда Джеймс Манголд.

Стивън Спилбърг, който режисира първите четири филма, спечелили близо два милиарда долара и интереса на публиката в целия свят, е продуцент на новата продукция заедно с Катлийн Кенеди, Франк Маршал и Саймън Еманюел.

Композитор е Джон Уилямс.