0

Н а прага на своите 47 години Магапаса е в очакване на трето дете, което отново ще бъде момиче, тъй като той вече има пораснала дъщеря.

През миналата година актуалната половинка на певеца Денислава дари певеца и със син - Петър.

Фолклегендата стана известен у нас като дует заедно с тогавашната си половинка Мая през 90-те. В началото на 2014-а двамата избраха да напуснат България и да търсят късмета си в Америка, където по-късно слагат край на връзката си. От Мая Магапаса има 23-годишна дъщеря Кристияна. Момичето живее и учи в Америка и е копие на знаменитата си майка.

Настоящата половинка на Магапаса е само с три години по-голяма от първородната му дъщеря. Негови приятели дори се шегуват, че Денислава прилича и визуално на дъщеря му. Актуалната половинка на певеца е родом от Хисаря, работи в сферата на туризма и от години живее в Чикаго, където се среща с Магапаса за първи път. Денислава се запознава с фолклегендата на една от сбирките на българи в Чикаго, а стават по-близки след участие на Софи Маринова на едно от организираните партита в американския щат. Въпреки голямата разлика във възрастта двамата влюбени изглеждат изключително щастливи на снимките си в социалните мрежи, а доказателство за любовта им е и новината за поява на нов член в семейството. Двойката и първородният им син посрещнаха празниците в България.