Е дна от легендарните носителки на короната Мис България Вселена – Магдалина Вълчанова, която носи титлата през 2000 г., вече е дипломиран инструктор по културизъм и фитнес.

Една от легендарните носителки на короната Мис България Вселена – Магдалина Вълчанова, която носи титлата през 2000 г., вече е дипломиран инструктор по културизъм и фитнес.

С това се похвали самата красавица, която е майка на две деца.

Дипломата й е от НСА за изкаран курс по специалността в началото на тази година. Прави впечатление, че брюнетката е


навъртяла шестици


по всичките 9 предмета от обучението. Тапията е само последното допълнение към най-новия проект на Маги - Magi Fit Body Design. В него тя е персонален треньор на дами, предимно над 35 г., които нямат време да ходят на фитнес. Лично Вълчанова извайва телата им с тренировки вкъщи и подходящи хранителни режими.

Идеята за бизнес начинанието се появила вследствие на личния живот на красавицата, която от години поддържа топформа с упражнения и фитнес. Едва наскоро обаче й хрумнало, че може да предаде опита си и на други жени. Новото поприще идва, след като преди три години решава да рестартира живота си. Тогава се развежда и започва начисто. Дори


в момента учи дигитален маркетинг


с амбицията да се развива и в тази посока.

Припомняме, че именно Вълчанова беше човекът, който стоеше няколко години зад конкурса Мис Национален отбор, от който излязоха топкрасавиците


Александра Петканова и Виолина Анчева


Преди 4 години обаче около надпреварата се развихри огромен скандал, заради който БНТ отказаха да я излъчват и тя така не се състоя. Оттогава Вълчанова се преориентира професионално.