0

М айли Сайръс е дала положителна проба за COVID-19, но не се притеснява от диагнозата, защото каза, че се чувства добре.

Певицата разкри в Туитър, че риска от заразяването с COVID идва с професията - артист, която налага Майли Сайръс пътува по света за изпълнения и се среща с фенове.

Тя написа: „Пътувайки по света, играя за 100 000 души на вечер и срещайки стотици фенове на ден, шансовете да получа Covid са доста високи. Сега имам Covid, но определено си заслужаваше“.

Няколко минути след този туит Сайръс увери феновете, че се чувства добре.

„За съжаление поради това пропускам фонда на Джейни, което е гадно, защото това е благотворителна организация, която е изключително важна за мен и моя приятел Стивън Тайлър. Чувствам се добре, така че не се тревожи за мен! Съжалявам, Стивън! Ще трябва да „Вървим по този път“ друг път!“

Janie's Fund е благотворително събитие на Стивън Тайлър чрез парти за гледане на ГРАМИ. Той се провежда тази година в Hollywood Palladium. Сайръс трябваше да изнесе специално изпълнение. Фондът на Джейни е филантропска инициатива, насочена към даряване на надежда и изцеление на момичета, които са претърпели травмата от насилие.