0

Т азгодишните "Грами" са пълни с изненади, когато става дума за някои от големите победители на вечерта. Доджа Кет беше хваната неподготвена, когато тя и SZA спечелиха наградата за най-добро поп дуо/групово изпълнение за песента си „Kiss Me More", пише Entertainment Tonight.

SZA изненада всички, като успя да се качи на сцената, въпреки че бе с патерици и на високи токчета. 

Докато SZA се качваше на сцената, Доджа Кет се втурна от задната част на залата, а партньорката й се пошегува: „Момиче, отиде до тоалетната за около пет минути, сериозно ли?“ 

Оказа се, че Doja Cat се е възползвала от първия шанс да отиде до тоалетната и точно тогава е започнало обявяването на нейната категория.

„Слушайте, никога не съм пикала толкова бързо през целия си живот“, каза Доджа Кат, все още опитвайки се да си поеме дъх, докато публиката избухна в  смях.

Друг изненадващ момент бе когато победителката в три категории Оливия Родриго изпусна един от трофеите си, докато позираше на червения килим и той се счупи на две. Феновете веднага сравниха момента с този на Тейлър Суифт от 2010 г., когато и тя по подобен начин изпусна една от четирите си награди и се счупи.

gettyimages.com