0

М алкият син на Тони Стораро – Емрах, отново се похвали в социалните мрежи, но не с някоя нова песен или професионален успех, а с „геройството“ да шофираш с над 160 км/час. При това високата скорост е вдигната в населено място, което прави нарушението му изключително опасно не само за неговия живот, но и за този на околните.

Клипът, който е озаглавен „Малко пуснах газта“, е заснет на главния път в Слънчев бряг, а младият певец се е отправил в посока Свети Влас. Хвалбата е поредна, а нарушението безнаказано. Това не е първият път, в които публикуваме изцепките на Емрах, като едната от проявите му дори бе още преди да вземе книжка. Очевидно поука няма, а ние можем само да се надяваме, че няма да има и пострадали, тъй като в такива случаи не рискуваш само своя собствен живот, а и този на напълно невинни хора, пише Трафик Нюз.

През май малкият Стораро публикува клип в профила си в социалните мрежи, в който той фучи с 200 км/ч, като прави рисковани маневри и изпреварва с високата скорост от дясно.

Това се случва едва няколко месеца след като той се сдоби с шофьорска книжка, както и с нов автомобил – ауди. Макар и със скромен опит зад волана, Емрах натиска здраво газта, като застрашава освен себе си и другите по пътищата у нас. Преди година синът на Тони Стораро отново се хвалеше в социалните мрежи с безумни изпълнения зад волана. Тогава той дори нямаше книжка. Наложи се и баща му да го защитава, като тогава заяви, че Емрах е изкарал необходимия брой курсове за шофиране и му оставал „само” изпитът за книжка.