0

М алкият син на Тони Стораро – Емрах, се събра отново с колежката си Теди Александрова, с която имаха любовна афера преди месеци, а след това обявиха, че всеки е поел по пътя си. С днешна дата двамата отново са влюбени и демонстрират това в хитова дискотека в Студентския град, където Теди отпразнува своя 31-ви рожден ден.

Същата вечер във въпросния клуб участие имаше именно Емрах Стораро, а Александрова реше именно там да почерпи близки и колеги. Поздравите от певеца към възлюбената му не спряха през цялата вечер. Двамата обаче се въздържаха от прегръдки и целувки, тъй като всички погледи бяха вперени в тях. За личния си празник Теди се беше нагласите със секси рокля в любимият й цвят- цикламено.

Рожденичката се бе настанили в едно от ВИП сепаретата в клуба, което има пряка видимост към сцената, където се изявяваше любимият й Емрах. Теди бе избрала да празнува в тесен кръг, само с най-близките си приятели, сред които се откроиха колегите й Борис Дали и Илиян. Вторият хвана микрофона и поздрави Теди с култовата си песен "Честит рожден ден", а от заведението изненадаха рожденичката с бутилка скъпо шампанско, която бързо бе разлята и опустошена от кристалните чаши. Александрова също не се сдържа да попее и в компанията на Илиян запя хитовото им парче "Автомата". Купонът продължи до малките часове на нощта, а Теди си тръгна от клуба в компанията на Емрах.