0

Ф олкпевицата Мария се омъжи за трети път. Тя каза „да“ на възлюбения си Мирослав Мерджанов на скромна церемония, на която присъстваха само младото семейство и техните кумове, които не са популярни в светските среди.

За новия си брак се похвали самата изпълнителка, като качи видео и снимки от големия ден. От клипчетата се вижда, че този път Мара е решила да пропусне традиционната бяла сватбена рокля и е заложила такава, която е цялата в цветя. В същия тон като дрехата й е и букетът й. На излизане от ритуалната зала пък я виждаме заметнала червено палто отгоре и чанта в същия цвят в комбинация с тигрово.

Младоженецът пък бе заложил на черни дънки и класическа бяла риза.

По всяка вероятност причината да не се натъкми отново в бяла рокля е фактът, че вече има два провалени брака зад гърба си. Първият бе с бизнесмена Митко Андонов, от когото има и дъщеря - Марая. Вторият път Мара се венча за Христиан Гущеров, но и там всичко приключи с гръм и трясък. И двамата й бивши мъже сега са щастливо женени и имат деца. Самата Мария пък ревностно криеше личния си живот от няколко години, но след като се запозна с Мирослав, отново направи връзката си публична.